VEDBÆK SKOLE TIL LASERGAMES

Vedbæk skole var forbi med deres 9. klasse til en omgang lasergames tirsdag formiddag.

DTU studerende på besøg i lørdags, til en 4 holds turnering i paintball.

Vi havde en fantastisk dag med masser af udfordringer, motion og teambuilding. Alle var på fra første runde, og eleverne var helt optaget af spillet fra start til slut. En sjov måde for eleverne at få masser af bevægelse ind i ugens skema på. Børnene var også meget glade for instruktøren, som var meget engageret i, at alle var med, og at spil og hold fungerede. Det første eleverne spurgte om på vejen hjem var, hvornår vi skulle prøve det igen? Jeg kan kun give “Shoot to Thrill” mine varmeste anbefalinger.
Mette Erdinger
Lærer - Vedbæk Skole

DET SIGER
VORES KUNDER

Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser

Fed oplevelse!

Fantastiske baner, fantastisk betjening og vejledning!
Vi i FC Nordsjælland fodboldklub har brugt Shoot to Thrill 4 gange nu og det har altid været en sjov og god oplevelse!
Mads
via Trustpilot

Danmarks bedste paintball / eventcenter

Man finder ikke nået bedre i Danmark ..Det er super fede baner som man kan se der er lagt energi i og ikke bare knalde nogle tønder op .Som man ser andre steder.. top point fra mig.;-)
Frederik
via Google

Super fedt med super fede baner

Har været der ude nogle gange efterhånden og er Lige tilfreds hver gang. Der er styr på tingene. Og man får adrenalin og sjov for alle pengene!! Skal helt klart prøves hvis man ikke har det før.
Kenni
via Facebook

Vi havde et klasse arrangement

Vi hyggede os med Laser, Sweeper og Human Football i godt vejr og god stemning. Servicen var perfekt og der var plads til pauser uden pres fra instruktøren.
Kristian
via Facebook

Fantastisk til polterabend

Vi var 13 afsted til en polterabend og vi havde alle en fantastik oplevelse. Sarah der var vores instruktør, gjorde et fantastisk stykke arbejde i at fortælle os om alt der var nødvendigt at vide, for at have en god oplevelse 😀
Paulin
via Trustpilot

Skal i til paintball??? Så er det her det ultimative sted!

7 forskellige baner. Forskellige spiltyper. Super gode instruktører. Der er styr på sikkerheden. Gode våben. Masser af parkeringspladser. Sørg for at bestille mange paintballkugler.... ellers forsvinder spændingen 🙂
Mahmoud
via Google

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *