Lasergame / Lasertag

Prøv Danmarks største lasergame/lasertag baner.

Hvorfor skal du vælge os til lasergame?:

+10.000 glade kunder årligt

5/5

4,9 ud af 5

414 anmeldelser

4.3/5

4,4 ud af 5

305 anmeldelser

4.5/5

4,5 ud af 5

326 anmeldelser

+10.000 glade kunder årligt

4.3/5

4,4 ud af 5

304 anmeldelser

4.5/5

4,5 ud af 5

319 anmeldelser

5/5

4,9 ud af 5

410 anmeldelser

Lasergame i København

Få din næste lasertag oplevelse i København.

Vi er stolte over at være Københavns ældste, største og bedste center for lasergame og laser tag.

Vores 7 lasergame baner danner rammen om et spændingsfuldt action miljø, hvor adrenalinen pumper og underholdningen er i særklasse.

Du kan forvente et højt serviceniveau fra din instruktør, når I skal spille lasergame, lasertag eller paintball. Alle vores instruktører er top motiveret indenfor hver kategori, og du vil opleve, at vi hele tide bestræber os på, at du skal have den bedste oplevelse – hver gang! Vi garanterer, at i får oplevelser, som i aldrig vil glemme.

Vi har markedets bedste lasergame og lasertag udstyr og baner. Kongelunden har en innovativ tilgang og vi er altid på forkant med det nyeste i vores branche. Udstyr og baner er altid opdateret til det nyeste. Med 30 års erfaring ved vi, at det giver den bedste og sjoveste action oplevelse.

Hos Shoot to Thrill er kunderne altid i fokus. Når I ankommer til vores område, bliver I budt velkommen af vores instruktører, som guider og vejleder jer igennem forløbet i Kongelunden.

I får anvist jeres eget private område, med borde og bænke, som er centralt placeret på vores hyggelige gårdsplads, omkranset af grønne birketræer.

Vores bar ligger midt på gårdspladsen, og er til jeres service fra I kommer til I går.

Kontaktinformationer

VORES PRISER PÅ LASERGAME

Hos Kongelunden får du altid en god pris på dit lasergame og lasertag arrangement. Vores ekspertise og processer gør, at vi altid kan tilbyde dig markedets bedste lasergame priser i København. 

Alle oplyste priser er per person.

I nedenstående bokse kan du læse om vores forskellige pakkeløsninger til lasergame, og hvad de inkluderer.

Vores pakkeløsninger rammer en bred målgruppe og vi har med garanti, også den bedste løsning til dit arrangement – både som privat og virksomhed.

Har du derimod brug for en skræddersyet løsning, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 32 70 78 11. Vi ser frem til at give dig en god pris på dit lasertag.

Lasergame

voksne
349
Kr.
 • 2 timer
POPULÆR

Lasergame

børn
 • Klik her for at komme til lasergame for børn og unge under 16 år
POPULÆR

Ovennævnte priser inkluderer:

Mulighed for tilkøb:

Hvad er forskellen på lasergame og lasertag?

Der er faktisk ingen forskel på forskel på de to udover ordvalget. I USA og England, og i andre engelsktalende lande, bliver det oftest omtalt som lasertag. I Danmark, har man derimod altid omtalt det som lasergame. 

Hvad er lasergame og hvordan foregår det?

Den store forskel mellem lasergame og paintball er, at ved lasergame er der ingen aldersgrænse, ingen smerter eller masker.

Spillet i lasergame eller lasertag, foregår stort set på samme måde, som til paintball, dog med små ændringer, så det passer med vores fede laservåben. Laservåbnene passer perfekt til en fødselsdag, blå mandag, vennegruppe eller personer, der måske ikke er så vilde med paintball. Da der typisk er kortere opfyldnings pauser og ingen masker, der skal rengøres, spiller man typisk lasertag i 1,5 time. 

Se vores Lasergame

7 forskellige Lasergame Baner

Vores område omfatter 7 forskellige Lasergame baner, som hver udgør deres eget scenarie og særpræg.

Imellem alle banerne, er der opført sikkerhedsgange, som også fungerer som tilskuerpladser. Hos Shoot to Thrill, kommer I altid til at prøve at spille på størstedelen af banerne.

BANE 1

Med sine 10.000 m2 er Bane 1 den største hos Shoot to Thrill. Kampzonen, som veksler mellem åbent terræn og tæt skov, omfatter tårne og borge i flere etager samt broer, huse og skyttegrave.

Bane 1 er én af de mest afvekslende og spændende baner i Skandinavien.

BANE 2

Bane 2 er bygget som en dramatisk Bykamp Zone med huse i to etager, sandsække, bunkers og jernbanesveller. Der er et utal af skudvinkler, og muligheder for bagholdsangreb, så teambuilding og kommunikation er afgørende faktorer, for at opnå succes.

Bane 2 har dannet kulisse for flere tv programmer, fotosessions og en musikvideo.

BANE 3

Bane 3 er opført som en realistisk kampzone fra Sydøstasien, med landsbyer, huse, bygninger og specialeffekter.

Dens jungle agtige layout, henleder tankerne til Apocalypse Now, og giver udøverne den ultimative lasergame oplevelse.

BANE 4

Bane 4 er en af de mest eftertragtede baner hos Shoot to Thrill. Den er opført som en intens kampzone med sandsække, skyttegrave og skydetårne.

Her er muligheden for overraskelsesangreb stor, og det kræver præcision og kommunikation, at vinde spillene med succes.

BANE 5

På Bane 5 er der konstrueret et kæmpe bunkerkompleks, som fylder hele midten af spilleområdet. Det er bygget i 2 plan, og omfatter broer, trapper, ramper og tårne. I hver ende er banen, er der opført en gigantisk bygning som fungerer som base, og forsvarszone.

Strategiske steder på banen er der opstillet lastbildæk med camouflagenet, samt skydetårne.

BANE 6

Bane 6 er nybygget i 2022. Skyd på tværs af gården eller snig dig rundt i de lange gange langs siderne. For at vinde skal du ud til galgen og erobre flaget.

Det kræver snilde, hurtighed og præcision, for at vinde kampe på Bane 6.

BANE 7

Midt på Bane 7 er der bygget 4 store Bunkers i 2 plan. I hver ende af banen er der bygget 7 bunkers, ligeledes i 2 plan, som fungerer som forsvars zoner.

Banen er designet så der er et utal af skudvinkler, afhængig af om man står på jorden, eller er på 1. sal.

Lasergame er for alle

Lasergame er for alle, uanset alder og køn. Hos Shoot to Thrill, kan I invitere jeres kollegaer, venner eller familie med til en fælles oplevelse, hvor alle kan deltage på samme niveau.

Hvad enten man er den offensive “kriger”, der bevæger sig hurtigt frem mod fjendens linjer, eller den defensive “kriger”, der forsvarer sin egen base, så tilbyder Shoot to Thrill noget for enhver smag og fysik.

Når i ankommer til vores område i Kongelunden, bliver I modtaget af vores instruktører, som er med jer under hele arrangementet. I får tildelt jeres eget private område, med borde og bænke, hvorefter i bliver grundigt instrueret, i brug af udstyr og sikkerhedsregler. Hos os er kunderne altid i centrum. 

10 minutter fra Københavns centrum finder I vores center, som er opført i en gammel granplantage midt i Kongelunden. Omgivet af grønne birketræer og grantræer, danner det rammen om et udfordrende friluftområde, med højt til loftet. Vi tilbyder masser af frisk luft, motion og ikke mindst spænding og action på højeste plan.

Lasergame hos jer

Shoot to Thrill rykker hellere end gerne ud med udstyr, og afholder Lasergame event hos jer.

Hvis I har et kontorlandsskab, en parkeringskælder eller et udendørs område, så kan vi komme direkte ud til jer, så I kan spille Lasergame, i jeres egne vante omgivelser.
Vi har tidligere afholdt en store Lasergame event’s for Ørestad Gymnasium, ved siden af Fields i København.

Her deltog ca. 1200 elever og lærere, til stor underholdning for de forbipasserende i Ørestaden. Vi har også afholdt tilsvarende “Kom til Jer” events i flere store kontorbygninger i København, samt Magasin i indre by.

Ring og hør om mulighederne, eller få et godt tilbud af vores medarbejdere der sidder klar til at besvare jeres spørgsmål.

Battlefields Sports Agents

Hos Shoot to Thrill i Kongelunden, råder vi over det bedste Lasergame udstyr der findes på markedet. Vi har 150 Laservåben, med tilhørende kontrolenheder & genoplivningsbokse, som kan programmeres til mange forskellige spil typer. Da vi er europæisk agentur for Battlefield Sports, Australia, har vi altid adgang til det seneste og nyeste software.

Uhyggelig hygge

Spil Lasergame hos os, efter mørkets frembrud.

Vi har opsat lysmaster og projektører, på 5 af vores Lasergame baner, hvilket giver den ultimative spænding og oplevelse.

Lyset er strategisk opsat på banerne, og er med til at danne, den perfekte ramme for en uhyggelig stemning, men på den fede måde. På Laservåbnene og sensorerne, som sidder på de udleverede hovedbeklædninger, er der monteret infrarøde lyssensorer.

De blinker henholdvis blåt og rødt, når man afgiver skud, og er med til skabe skærpe stemningen, samt skabe det vildeste lysshow på banerne.

Made in Australia

Vores udstyr er udviklet af Battlefield Sports, og bliver bla. brugt i træningsøjemed til det australske militær.

Vores udstyr er altid programmeret og opdateret med det nyeste software .

Det er pålideligt, brugervenligt og har en rækkevidde på optil 150 meter.

Vælg en anledning til dit lasergame

Uanset hvilken anledning du ønsker at bruge lasergame, kan vi med garanti håndterer din efterspørgsel.

Udover erfaring med lasergame, har vi også stor ekspertise i, hvordan lasergame skal kombineres med fx firmaudflugter, polterabend, teambuilding og meget mere.

Har du et anden type arrangement, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi kan med garanti sammensætte den rette lasergame løsning til dit behov.

Variation

Da vi råder over 7 forskellige Lasergame baner, har vi også udviklet mange forskellige typer af spil, som passer til banerne. I vil typisk komme til at prøve 3-4 forskellige spiltyper undervejs i forløbet.

Fælles for alle vores spiltyper, er at de er konkurrenceprægede, teambuilding orienterede, og garanter for masser af sjov og underholding. Vores instruktører holder styr på points og spil.

Evaluering

Undervejs i forløbet holdes der pauser, hvor drikkevarer kan indtages, og oplevelser og erfaringer udveksles.

Vores instruktører og personale står til jeres rådighed, hvis i ønsker, vejledning og information, eller drikkevarer og snacks.

Vi gennemgår spillene, evaluerer og holder jer ajour med point og resultater.

Vores instruktører giver råd og vejledning, og informerer jer om resten af programmet for dagen.

Fornyelse

Vi fornyer os jævnligt, og rådfører os kun med de bedste fabrikanter og leverandører på markedet. Vores 7 Lasergame baner, er designet og konstrueret af fagfolk, med variation, spænding og sikkerhed for øje. Banerne, som ligger i Kongelunden, 10 minutter fra København’s centrum, er bygget som kampzoner og landsbyer og udgør et univers af oplevelser og spænding.

Lasergame udstyr

Våben

COBRA PHASER

 • 2,1 kg let vægt
 • 40 cm lang
 • 40mm præcis linse 30mm reddot sigte
 • 1 våben sensor
 • 2 hoved sensore Rød/blåt lys
 • Fri Ammunition
 • Sikkerhedsmaske

  DELTA FORCE

 • Sikkerhedsmaske
 • Antidug linse
 • Bred elastik


 • Camouflagedragt

  Hos Shoot to Thrill får du udleveret en renvasket camouflagedragt i den rigtige størrelse. Vi får produceret vores egne camouflagedragter hos fagfolk, med komfort og holdbarhed for øje

  Lasergame spilletyper

  Hos Shoot to Thrill, kommer I til at prøve flere forskellige spændende spiltyper. Da vores baner varierer har vi sammensat spiltyperne efter banerne og størrelsen af jeres hold.

  Battle Royal og Capture the Flag, er blandt favoritterne hos Shoot to Thrill.

  Vores spiltyper

  Firmaudflugt

  Lasergame egner sig rigtig godt til firmaudflugter, da samarbejde er nødvendigt for at opnå resultater. Spillene kan tilrettelægges og udstyret kan programmeres, så deltagerne skal arbejde i grupper, og samarbejde for at nå et fælles mål.

  Se vores videoer

  Værd at vide

  Man kan spille Lasergame hos Shoot to Thrill hele året. Det er muligt at komme som en samlet gruppe, eller tilmelde sig enkeltvis, hvor i spiller med/imod andre enkeltpersoner. 

  Det er vigtig at reservere baner på forhånd, og helst i god tid. I kan reservere her. eller ringe til os. I behøver ikke at reservere til et bestemt antal personer, og I betaler først når i lander i Kongelunden.
  Vores område ligger i Kongelunden på Amager, ca. 10 minutter i bil fra centrum af København.

  Man kan spille Lasergame, uanset alder, form og køn. Offentligt transport lige til døren.

  Man skal være fyldt 10 år for at spille Lasergane hos Shoot to Thrill i Kongelunden. I særtilfælde kan vi dispensere for alderbegrænsningen. Ring eller skriv til os og, hør om mulighederne.

  Samlet spilletid er 2 timer, og da hvert spil typisk tager 10 minutter, så når man ca. 12 spil i løbet af et arrangementet.

  Vi har kapacitet til 150 deltagere ad gangen, fordelt på vores 7 forskellige Lasergame baner. Lasergame er et holdevent, og jo flere man er jo sjovere er det.

  Vi kan tilbyde turneringer hvor i er op til 14 hold der spiller på samme tid. Vi sørger for turneringsplaner og holder pointtavlerne ajour.

  Vi tilbyder flere forskellige Special Events i løbet af året. Priser, tider og sammensætninger af events kan

  Book arrangement

  Vi sidder klar på telefonen – ellers kan du lave en forespørgsel, ved at følge nedenstående link.

  Bestil Lasergame

   Vælg pakke