Blå Mandag i Kongelunden

+10.000 glade kunder årligt

5/5

4,9 ud af 5

414 anmeldelser

4.3/5

4,4 ud af 5

305 anmeldelser

4.5/5

4,5 ud af 5

326 anmeldelser

+10.000 glade kunder årligt

4.3/5

4,4 ud af 5

304 anmeldelser

4.5/5

4,5 ud af 5

319 anmeldelser

5/5

4,9 ud af 5

410 anmeldelser

Velkommen til Blå Mandag i Kongelunden

Blå Mandag i Kongelunden - Det sikre valg!!

Hold jeres Blå Mandag i trygge og sikre rammer i Kongelunden. Vi tilbyder komplette og skræddersyede løsninger til konfirmander, i alle prisklasser.

Vores Lasergame & Forlystelser gør jeres Blå Mandag til til en succesoplevelse, med fantastisk stemning og højt humør.

Kontaktinformation

Blå mandag i København

Pakke 1

299
Kr.
 • Lasergame
 • 1t 30m

Pakke 2

325
Kr.
 • 4 valgfrie forlystelser
  (ikke Lasergame)
 • 2 t

Pakke 3

399
Kr.
 • Lasergame
 • 2 valgfrie forlystelser
 • 2t 45m
POPULÆR

Madkasse 1

85
Kr.
 • Luksus Sandwich
 • Vælg mellem: Flæskesteg eller kylling
Populær

20 års erfaring med Blå Mandag aktiviteter i København

Hos Shoot to Thrill er vi specialister i at afholde Blå Mandag. Vi sørger for jeres Blå Mandag bliver et hit. Vores Eventcenter, er beliggende i Kongelunden, tæt på København. Alt efter jeres budget og tidsplan, kan vi sammensætte et program, der passer til jer. Det kan være et kort besøg, med en enkelt forlystelse. Det kan også være en hel dag, med mange forskellige forlystelser, samt noget at spise undervejs. Valget er jeres 😉

Fælles oplevelse for hele klassen

I har det sjovt sammen, når I vælger Shoot to Thrill til jeres Blå Mandag. Her kæmper pigerne sammen med drengene på lige vilkår.

Klassen er samlet hele tiden, I hygger jer, I har det sjovt og I får en på opleveren. Der er ingen udefra kommende personer til at forstyrre, og I vælger selv om I vil have jeres forældre med. De fleste vælger at komme uden forældre.

Vores instruktører er med jer, fra I kommer til I går.

Jeres klasse er sammen på alle forlystelserne, så I får en god fælles oplevelse og en Blå Mandag I aldrig vil glemme.

Tag parallelklassen med, hvis I tænker I kan slå dem på banen 😉

Tilskuer muligheder

Hvis man ikke kan være med, har vi tilskuerpladser til samtlige forlystelser og baner. Det koster naturligvis ikke noget at kigge på, og grine med de andre. Men vigtigst er, at alle er med og får del i jeres fællesoplevelse.

Design selv jeres Blå Mandag

Hos Shoot to Thrill sammensætter I selv jeres pakke. Er I til adrenalin på Lasergame banerne, er I mere til at blive rundtosset på Rodeotyren eller er I mest til at give den gas på Surfbrættet.

Vælg frit mellem alle vores seks forlystelser og Lasergame.

Lasergame

Vi tager computerspillet ud af skærmen. Vores udstyr er opdateret til nyeste software, og kan give dig oplevelsen af, at spille Fortnite eller Counterstrike i virkeligheden.
Med spillene Battle Royal, Death match og Electronic Capture the Flag, vil du få en oplevelse, der slår både computerskærmen, Virtual reality og 4DX biografen.

Vores 7 store udendørs baner, giver jer en fantastisk kulisse. I prøver flere forskellige baner og typer spil. De computerstyrede laservåben, med red dot sigte, skyder og rammer præcist på 150 meter. Et spil tager typisk 10 minutter. Derfor når I rigtigt mange forskellige spil, under jeres besøg.

Hvis I er friske, kan vi lave en enkelt omgang pigerne mod drengene. Det er altid sjovt at slå drengene på “hjemmebane” 😉.

Få en sjov og actionfyldt oplevelse, med jeres Blå Mandag.

Forlystelser

Vi har 6 forskellige forlystelser, som I kan prøve til jeres Blå Mandag. Mest populær er vores hårdtslående Whack a Mole hvor man er 7 personer af gangen, eller vores Sweeper, hvor man er 6 personer af gangen.

På Rodeotyren og Surferen, kører man én af gangen. Det tager typisk kun 10-20 sekunder at blive “smidt af”. Alle i klassen prøver forlystelsen, op til flere gange. Når man prøver Bueskydning og Sumobrydning, kæmper man to af gangen.

Fælles for alle vores forlystelser, er at de er “Crowd Pleasers”, dvs. det er lige så underholdende for dem er der er tilskuere, som for dem der er igang. Alle kommer igennem en eller flere gange.

Mad og drikke

Vi vil gerne sørge for mad og drikke til jeres Blå Mandag. På vores hyggelig forplads er der borde og bænke til alle, og vi har også pladser indendørs. Vi kan servere luksus sandwich & brunch sandwich efter eget ønske.

Alt mad skal bestilles i forvejen. Vi henter maden frisk fra vores slagter hver dag.

Vi har en lækker Bar, hvor vi sælger sodavand, chips og chokolade. Læs mere om vores mad og drikke her.

Tryghed & Sikkerhed

Hos Shoot to Thrill, er tryghed og sikkerhed det vigtigste. I kan føle jer trygge i vores aflukkede område, hvor der kun er adgang for konfirmander på vores Blå Mandage.

Vores professionelle instruktører og personale, tager sig godt af jer, fra I ankommer og til I siger farvel igen. Alle vores forlystelser og lasergame baner, samt vores fødevare håndtering, er godkendt af myndighederne.

Vi har alle relevante forsikringer. Tingene er altid i orden hos Shoot to Thrill.

Værd at vide

Vi starter op med nye hold hele dagen, første omgang er kl. 8.00 og vi lukker kl. 22.00. Tiderne midt på dagen er de mest populære, så vælger du en af vores tidlige eller sene tider, har vi mulighed for at give jer nogle ekstra muligheder. Ring eller skriv for at høre mere.

Vi opbevarer gerne jeres værdigenstande for jer, tal med jeres instruktør når I ankommer.

Man spiller i sit eget tøj. Sørg for at have praktisk tøj og fodtøj med. Der er mulighed for at leje en camouflagedragt til kr. 25,- pp. Dragter tilvælges når I ankommer.

Man betaler ikke forud, men afregner det samlede beløb på dagen. Vi har størst succes med at I afregner individuelt ved ankomst, så slipper I for at samle ind, eller betale for nogen der ikke møder op. Man betaler kun for fremmødte deltagere (bestilt mad er undtaget).

Se vores video

Referencer

Vedbæk Skole på besøg med 60 elever fra 6. klasse

Vedbæk skole var forbi idag med 60 elever, der spillede lasergames i 3 timer, inkl. frokostpause. Gode røde kinder og smil hele vejen igennem.
Det var 2. gang de var på besøg.
“Tusind tak for i…

Københavns Mediegymnasium med 140 elever

Københavns Mediegymnasium var på besøg med 140 elever, der spillede paintball, lasergames, bueskydning og rodeotyr.
Der var 90 der spillede paintball, 35 der spillede lasergames og resten hyggede sig med Bueskydning, Rodeotyr og et par andre…

Book arrangement

Vi sidder klar på telefonen – ellers kan du lave en forespørgsel, ved at følge nedenstående link.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor hedder det blå mandag?

Blå Mandag har rødder fra den katolske kirke, hvor kirkerne på mandagen efter fastelavnsmandag dækkede alteret til med et blåt klæde for at markere starten på fasten.
Det menes også at stamme fra Tyskland, hvor farversvende tog mandagen fri, når de havde farvet tøj med en bestemt blå farve om søndagen, fordi farven skulle bruge en hel dag på at tørre.

Hvad er blå mandag?

Blå Mandag er en dag, hvor de nye konfirmander fejrer at de lige er blevet konfirmeret. Måden man oftest fejre Blå Mandag, er ved at de nye konfirmander tager på en tur sammen med deres klassekammerater og laver en masse sjove aktiviteter sammen.

Hvad kan man lave på blå mandag?

En Blå Mandag byder typisk på mange sjove forskellige aktiviteter og oplevelser. Disse aktiviteter kan være alt fra bowling, lasergame, Gokart, Klatrepark, Vandland eller noget helt andet sjovt. 

Her hos Shoot To Thrill er der mulighed for en bred vifte af sjove forlystelser og aktiviteter, til en Blå Mandag. Udover mange sjove aktivister, tilbyder vi også kolde sodavand og vand, sammen med vores lækre saftige burgere og sandwich, når sulten og tørsten melder sig, efter en masse sjov og ballade 😁