COCKTAIILS.DK PÅ BESØG

Paintball er sjovest! Men hvis vi skulle vælge noget andet, ville vi tage på Cocktailkursus igen

 

Cocktailkursus og Catering med drinks startede dagen

Paintball er vores favorit aktivitet, når det handler om at ryste folk sammen.
Men vi blev stærkt overbevist om at man skal huske de gode drinks, hvis man skal have folk op i gear og engagere sit personale når man holder firmafest.


Vi ringede til vores venner fra Cocktaiils.dk og fik sammensat en pakke med cocktailkursus for vores unge mennesker, hvor man for en gangs skyld ikke fik blå mærker undervejs.


Vi blev mildest talt imponerede over, hvor søde og service-mindede de var og deres introduktion til cocktails gav flere af os mod på at prøve at lave drinks med hjemmelavet sirup derhjemme efter.


En kanon kicker til Polterabend eller Team-event med firmaet.


Der findes massere af gode tilbud, når man skal holde polterabend og firmafester.
Alt ligefra mavedans, croquis, sumowrestling og ja, kun fantasien sætter grænser.


Vi synes det er vigtigt, når man holder fællesaktiviteter, at man prioriterer at alle kan være med.
Derfor kan cocktailkursus enten før eller efter en omgang paintball være kanon til at holde stemningen oppe.


Alle kan være med


Bartenderen kom ud og satte små stationer op til alle deltagerne og på midten af bordet stod en masse udstyr og lækre ingredienser vi skulle bruge til at lave vores egne drinks.


Der var tænkt på det hele, ligesom der også var medbragt non-alcoholic råvarer, så gravide, unge eller dem der ikke drikker spiritus af andre årsager kunne få noget lækkert at drikke og skåle med uden at føle sig glemt.

Kolde drinks = isterninger


Vi blev pænt mindet om, at det nok også var en god ide at få is med, så vi købte en flamingotønde med isterninger, der holdt resten af aftenen efter de var gået – stor anbefaling til fremtidige fester!


Ingen hemmeligheder


Når man har blå mærker, ømme fødder og genstande indenbors, kan det være svært at huske opskrifterne, men vi fik lov at få dem alle og blev overraskede over, hvor nemt og tilgængeligt det faktisk er at lave en god Mojito fx.


Vores favorit var dog helt sikkert Bramble 

Ikke sidste gang.

Vi må give vores varmeste anbefalinger til konceptet og erklære den for mere end godkendt i forbindelse med et godt polterabend efterfulgt af en omgang Paintball med veninder, venner eller kollegaer.

DET SIGER
VORES KUNDER

Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser

Fed oplevelse!

Fantastiske baner, fantastisk betjening og vejledning!
Vi i FC Nordsjælland fodboldklub har brugt Shoot to Thrill 4 gange nu og det har altid været en sjov og god oplevelse!
Mads
via Trustpilot

Danmarks bedste paintball / eventcenter

Man finder ikke nået bedre i Danmark ..Det er super fede baner som man kan se der er lagt energi i og ikke bare knalde nogle tønder op .Som man ser andre steder.. top point fra mig.;-)
Frederik
via Google

Super fedt med super fede baner

Har været der ude nogle gange efterhånden og er Lige tilfreds hver gang. Der er styr på tingene. Og man får adrenalin og sjov for alle pengene!! Skal helt klart prøves hvis man ikke har det før.
Kenni
via Facebook

Vi havde et klasse arrangement

Vi hyggede os med Laser, Sweeper og Human Football i godt vejr og god stemning. Servicen var perfekt og der var plads til pauser uden pres fra instruktøren.
Kristian
via Facebook

Fantastisk til polterabend

Vi var 13 afsted til en polterabend og vi havde alle en fantastik oplevelse. Sarah der var vores instruktør, gjorde et fantastisk stykke arbejde i at fortælle os om alt der var nødvendigt at vide, for at have en god oplevelse 😀
Paulin
via Trustpilot

Skal i til paintball??? Så er det her det ultimative sted!

7 forskellige baner. Forskellige spiltyper. Super gode instruktører. Der er styr på sikkerheden. Gode våben. Masser af parkeringspladser. Sørg for at bestille mange paintballkugler.... ellers forsvinder spændingen 🙂
Mahmoud
via Google

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *