NETCOMPANY PÅ FIRMATUR

Netcompany var på besøg med 30 personer. Vi kørte en paintball turnering med 4 hold, lavede et biggame til sidst, og efter 2 timers action, var der helstegt pattegris til de trætte spillere. Fadøllen var kold, grisen varm og solen skinnede.

Det var et super arrangement – jeg har fået en masse meget positive tilbagemeldinger, og de fleste kan fremvise et enkelt blåt mærke eller to så det var helt perfekt. Det var rart at dem der styrede kampene styrede både kampe og spillere – og det var fin kommunikation mellem dem og undertegnede, når der blev åbnet flere kasser – du kan godt klappe dem på skulderen, det var very well done. Sidst men ikke mindst syntes jeg at pattegrisen og tilbehøret var rigtig godt. Salaten var frisk og indbydende, gode kartofler og grisen var også super. Så, rigtig mange gange tak for et rigtig godt arrangement.
Mikkel Munksgaard
Operations Manager - Netcompany

DET SIGER
VORES KUNDER

Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser

Fed oplevelse!

Fantastiske baner, fantastisk betjening og vejledning!
Vi i FC Nordsjælland fodboldklub har brugt Shoot to Thrill 4 gange nu og det har altid været en sjov og god oplevelse!
Mads
via Trustpilot

Danmarks bedste paintball / eventcenter

Man finder ikke nået bedre i Danmark ..Det er super fede baner som man kan se der er lagt energi i og ikke bare knalde nogle tønder op .Som man ser andre steder.. top point fra mig.;-)
Frederik
via Google

Super fedt med super fede baner

Har været der ude nogle gange efterhånden og er Lige tilfreds hver gang. Der er styr på tingene. Og man får adrenalin og sjov for alle pengene!! Skal helt klart prøves hvis man ikke har det før.
Kenni
via Facebook

Vi havde et klasse arrangement

Vi hyggede os med Laser, Sweeper og Human Football i godt vejr og god stemning. Servicen var perfekt og der var plads til pauser uden pres fra instruktøren.
Kristian
via Facebook

Fantastisk til polterabend

Vi var 13 afsted til en polterabend og vi havde alle en fantastik oplevelse. Sarah der var vores instruktør, gjorde et fantastisk stykke arbejde i at fortælle os om alt der var nødvendigt at vide, for at have en god oplevelse 😀
Paulin
via Trustpilot

Skal i til paintball??? Så er det her det ultimative sted!

7 forskellige baner. Forskellige spiltyper. Super gode instruktører. Der er styr på sikkerheden. Gode våben. Masser af parkeringspladser. Sørg for at bestille mange paintballkugler.... ellers forsvinder spændingen 🙂
Mahmoud
via Google

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *