DET KGL. TEATER PÅ TEAMBUILDING DAG

Det Kgl. Teater var på besøg hos os i mandags. De havde først 1 times morgenmad, herefter havde de 2 timers paintball (predator pakken).
Efter de grillede kæmpe frankfurtere, holdt de møde i vores opvarmede lokaler. De var der var kl. 9.00 – ca. 15.00.

Vi fra sceneteknikken på Det Kongelige Teater gamle scene havde en rigtig god dag på jeres mange paintball baner.Der var mødt 23 personer op hvor vi startede med morgenmad i opvarmede lokaler der efter blev vi iklædt kamp uniformer og beskyttelse maske. Alle blev instrueret i brug af våben og hvordan der blev fyldt ekstra ammunition på derefter blev vi delt op i 2 hold og sluppet fri på den første bane der var en dommer med fra centeret som overvågede om alt gik rigtig til. Da de mange kampe var slut og alle var godt trætte blev der serveret grillede pølse og brød. Vi alle syntes det var en rigtig god dag og mange tak til paintball centeret.
Vagn Jensen
Scenemester

DET SIGER
VORES KUNDER

Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser

Fed oplevelse!

Fantastiske baner, fantastisk betjening og vejledning!
Vi i FC Nordsjælland fodboldklub har brugt Shoot to Thrill 4 gange nu og det har altid været en sjov og god oplevelse!
Mads
via Trustpilot

Danmarks bedste paintball / eventcenter

Man finder ikke nået bedre i Danmark ..Det er super fede baner som man kan se der er lagt energi i og ikke bare knalde nogle tønder op .Som man ser andre steder.. top point fra mig.;-)
Frederik
via Google

Super fedt med super fede baner

Har været der ude nogle gange efterhånden og er Lige tilfreds hver gang. Der er styr på tingene. Og man får adrenalin og sjov for alle pengene!! Skal helt klart prøves hvis man ikke har det før.
Kenni
via Facebook

Vi havde et klasse arrangement

Vi hyggede os med Laser, Sweeper og Human Football i godt vejr og god stemning. Servicen var perfekt og der var plads til pauser uden pres fra instruktøren.
Kristian
via Facebook

Fantastisk til polterabend

Vi var 13 afsted til en polterabend og vi havde alle en fantastik oplevelse. Sarah der var vores instruktør, gjorde et fantastisk stykke arbejde i at fortælle os om alt der var nødvendigt at vide, for at have en god oplevelse 😀
Paulin
via Trustpilot

Skal i til paintball??? Så er det her det ultimative sted!

7 forskellige baner. Forskellige spiltyper. Super gode instruktører. Der er styr på sikkerheden. Gode våben. Masser af parkeringspladser. Sørg for at bestille mange paintballkugler.... ellers forsvinder spændingen 🙂
Mahmoud
via Google

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *