Laser Tag

Tag din venner eller kollegaer med til Danmarks største  laser tag center.
Prøv vores 7 forskellige laser tag baner.

Vi garanterer dig motiveret instruktører, som vil give dig en perfekt oplevelse.

Vi har stor erfaring med laser tag arrangementer til private, firmaer, fødselsdage og meget mere.

Vi ligger i København ude ved Amager. Kom og besøg os i dag. 

5 gode grunde til at vælge vores laser tag center: 

5/5

4,8 ud af 5

312 anmeldelser

4.3/5

4,3 ud af 5

182 anmeldelser

4.5/5

4,5 ud af 5

285 anmeldelser

Laser tag i København

Arranger dit næste Laser tag i København.

Vi er det ældste, største og bedste laser tag center I Københavns.

Vores 7 baner til laser tag skaber et action fuldt miljø, hvor spændingen er i særklasse, og adrenalinen pumper i blodårene.

Du kan kun forvente et højt serviceniveau fra din instruktør, når du skal spille laser tag, lasergame eller paintball. Alle vores instruktører er top motiveret, når det drejer sig om laser tag. Vores erfaring og ekspertise sikrer dig et laser tag oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Vi har markedets bedste laser tag udstyr og baner. Hos Kongelunden mener vi, at hvis vi skal kalde os de bedste, så skal vi være på forkant med det nyeste udstyr og optimeret baner. Det har vi 30 år erfaret, at det giver dig den bedste laser tag oplevelse i København.

Kunden er altid i fokus hos os. Det vil du allerede opleve, når du ankommer laser tag center i København. I  bliver i budt velkommen af vores instruktører, som guider og vejleder jer igennem forløbet i Kongelunden.

I får anvist jeres eget private område, med borde og bænke, som er centralt placeret på vores hyggelige gårdsplads, omkranset af grønne birketræer.

Vores bar ligger midt på gårdspladsen, og er til jeres service fra I kommer til I går.

Kontaktinformationer

Laser Tag priser

Hos Kongelunden har vi altid konkurrencedygtige priser. Du får altid en god pris på dit laser tag arrangement hos os. Vores ekspertise og processer gør, at vi altid kan tilbyde dig markedets bedste laser tag priser i København og resten af landet. 

Du læse om i nedenstående boks, omkring vores forskellige pakkeløsninger til laser tag, og hvad de inkluderer.

Har du derimod brug for en skræddersyet løsning, er du altid velkommen til at ringe til os på 32 97 44 04. Vi ser frem til at give dig en god pris på dit laser tag.

Laser Tag

voksne
299
Kr.
 • 2 timer
POPULÆR

Laser tag

børn
 • Klik her for at komme til lasergame for børn og unge under 16 år
POPULÆR

Se vores Laser Tag

Ovennævnte priser inkluderer:

Mulighed for tilkøb:

Se vores 7 forskellige Laser Tag Baner

Vores område omfatter 7 forskellige laser tag baner, som hver udgør deres eget scenarie og særpræg.

Imellem alle banerne, er der opført sikkerhedsgange, som også fungerer som tilskuerpladser. Hos Shoot to Thrill, kommer I altid til at prøve at spille på størstedelen af banerne.

BANE 1

Med sine 10.000 m2 er Bane 1 den største hos Shoot to Thrill. Kampzonen, som veksler mellem åbent terræn og tæt skov, omfatter tårne og borge i flere etager samt broer, huse og skyttegrave.

Bane 1 er én af de mest afvekslende og spændende baner i Skandinavien.

BANE 2

Bane 2 er bygget som en dramatisk Bykamp Zone med huse i to etager, sandsække, bunkers og jernbanesveller. Der er et utal af skudvinkler, og muligheder for bagholdsangreb, så teambuilding og kommunikation er afgørende faktorer, for at opnå succes.

Bane 2 har dannet kulisse for flere tv programmer, fotosessions og en musikvideo.

BANE 3

Bane 3 er opført som en realistisk kampzone fra Sydøstasien, med landsbyer, huse, bygninger og specialeffekter.

Dens jungle agtige layout, henleder tankerne til Apocalypse Now, og giver udøverne den ultimative lasergame oplevelse.

BANE 4

Bane 4 er en af de mest eftertragtede baner hos Shoot to Thrill. Den er opført som en intens kampzone med sandsække, skyttegrave og skydetårne.

Her er muligheden for overraskelsesangreb stor, og det kræver præcision og kommunikation, at vinde spillene med succes.

BANE 5

På Bane 5 er der konstrueret et kæmpe bunkerkompleks, som fylder hele midten af spilleområdet. Det er bygget i 2 plan, og omfatter broer, trapper, ramper og tårne. I hver ende er banen, er der opført en gigantisk bygning som fungerer som base, og forsvarszone.

Strategiske steder på banen er der opstillet lastbildæk med camouflagenet, samt skydetårne.

BANE 6

Bane 6 er bygget efter “Speedball” konceptet, hvor der er opstillet 4 meter høje pyramider, samt krydsbarrikader strategisk på banen.

Det kræver snilde, hurtighed og præcision, for at vinde kampe på Bane 6.

BANE 7

Midt på Bane 7 er der bygget 4 store Bunkers i 2 plan. I hver ende af banen er der bygget 7 bunkers, ligeledes i 2 plan, som fungerer som forsvars zoner.

Banen er designet så der er et utal af skudvinkler, afhængig af om man står på jorden, eller er på 1. sal.

Laser tag: Et spil for alle

Laser tag er et spil, hvor alle kan være med uanset alder og køn. Inviter dine kollegaer, venner eller familie med til en oplevelse, hvor alle kan være med uanset niveau. Laser tag er det perfekte spil, der skaber et godt fællesskab.

Er du den offensive spiller, der bevæger sig hurtigt frem mod fjenden, eller den defensive spiller, der forsvarer sit territorium? Vi har noget for enhver smag og fysik.

Hos os er kunderne altid i centrum. Når i ankommer, vil i blive sat godt ind i tingene, inden jeres laser tag starter. Det giver en tryg og god oplevelse for alle.

10 minutter fra Københavns centrum finder I vores laser tag center. Det er opført i en gammel granplantage midt i Kongelunden. Omgivet af grønne birketræer og grantræer, danner det rammen om et udfordrende friluftområde, med højt til loftet. Vi tilbyder masser af frisk luft, motion og ikke mindst spænding og action på højeste plan.

Laser tag hos jer

Ønsker i at holde jeres laser tag hos jer, rykker vi hellere end gerne ud med udstyr og grej. 

Vi har fx afholdt Laser tag event’s for Ørestad Gymnasium, hvor 1200 elever og lærere deltog. Vi har kapaciteten og erfaringen til at kunne håndtere jeres laser tag behov.

Ring og hør om mulighederne, eller få et godt tilbud af vores medarbejdere der sidder klar til at besvare jeres spørgsmål.

Uhyggelig hygge

Spil Laser tag efter mørkets frembrud.

Vi har opsat lysmaster og projektører, på vores Laser tag baner. Det giver jer en ultimativ spænding og oplevelse.

Lyset er strategisk opsat på banerne, og er med til at danne, den perfekte ramme for en uhyggelig stemning, men på den fede måde. På Laservåbnene og sensorerne, som sidder på de udleverede hovedbeklædninger, er der monteret infrarøde lyssensorer.

De blinker henholdvis blåt og rødt, når man afgiver skud, og er med til skabe skærpe stemningen, samt skabe det vildeste lysshow på banerne.

Vælg en anledning til dit Laser tag

Uanset hvilken anledning du ønsker at bruge Laser tag, kan vi sagtens efterkomme det.

Udover erfaring med lasergame, har vi også stor ekspertise i, hvordan lasergame skal kombineres med fx firmaudflugter, polterabend, teambuilding og meget mere.

Har du et anden type arrangement, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi kan med garanti sammensætte den rette Laser tag løsning til dit behov.

Laser tag udstyr

Våben

COBRA PHASER

 • 2,1 kg let vægt
 • 40 cm lang
 • 40mm præcis linse 30mm reddot sigte
 • 1 våben sensor
 • 2 hoved sensore Rød/blåt lys
 • Fri Ammunition
 • Sikkerhedsmaske

  DELTA FORCE

 • Sikkerhedsmaske
 • Antidug linse
 • Bred elastik


 • Camouflagedragt

  Hos Shoot to Thrill får du udleveret en renvasket camouflagedragt i den rigtige størrelse. Vi får produceret vores egne camouflagedragter hos fagfolk, med komfort og holdbarhed for øje

  Laser tag spilletyper

  Hos Shoot to Thrill, kommer I til at prøve flere forskellige spændende spiltyper. Da vores baner varierer har vi sammensat spiltyperne efter banerne og størrelsen af jeres hold.

  Battle Royal og Capture the Flag, er blandt favoritterne hos Shoot to Thrill.

  Vores spiltyper

  Teambuilding

  Laser tag egner sig rigtig godt til Teambuilding, da samarbejde er nødvendigt for at opnå resultater. Spillene kan tilrettelægges og udstyret kan programmeres, så deltagerne skal arbejde i grupper, og samarbejde for at nå et fælles mål.

  Bestil Laser tag

  Bestil Laser tag hos os

  Det er acceptabelt at antal deltagere er et ca. antal personer og kan variere. Man betaler kun for fremmødte deltagere, dog betales der for det minimums antal deltagere, som fremgår af vores prisliste.

  Searching Availability...

  Forespørg hér

  Er du i tvivl om noget?
  Så spørg endelig!

  Vi sidder klar på telefonen – ellers kan du lave en forespørgsel, ved at følge nedenstående link.