Sumobrydning

Sumobrydning i flotte sumodragter

Deltagerne bliver iført sumodragter, der får selv den mest opfedede japanske sumobryder til at blegne af misundelse.

Størrelsen på vores sumobryder kostumer gør det svært for deltageren at bevæge sig, og man ligner en sumobryder i både størrelse og bevægelse.

Reglerne er simple: Det gælder om at skubbe modstanderen ud over arenaen, eller være den sidste til at stå op.

Man skal ikke undervurdere denne bombastiske sportsgren, når de kæmpende let og elefant lader dellerne tale, og får most modstanderen over kanten eller direkte i gulvet.

Den krævende sport i vores sumodragter foregår indendørs, og der er selvfølgelig plads til at nyde en fadøl for tilskuerne til den vilde agt.

Kontaktinformation

Prøv vores sumobryder-dragt efter paintball eller lasergames

Du kan vælge sumobrydning alene eller som en forlystelse efter en tur på paintball- eller lasergames-banerne. Vi har et tilbud på action forlystelser, så dagen ikke er slut efter de to timer i marken.

Vores tilbud lyder:

To forlystelser koster 225 kr. pr. næse for mindst 8 personer, men vælger du en pakke, så er der penge at spare og mere sjov i vente.

Bad efter en tur med sumodragter

Det er muligt at få et bad og en opfriskning efter en tur i vores hede sumodragter. Sundby Idrætspark ligger lige i nærheden, og det koster kun 25 kr. pr. næse at benytte sig af deres omklædningsrum efter en hæsblæsende sumobrydekamp.