Spil Paintball i København - DK's fedeste baner

Actionfyldt paintball på Amager

Priser fra
225,-
Pr. prs.
Min. 8 personer

Kom ud og spil paintball hos Shoot To Thrill

En super oplevelse du ikke må gå glip af!

  • Vælg mellem mange forskellige typer paintball spil
  • Du prøver vores 7 unikke baner
  • Vi har det bedste og nyeste udstyr til vores paintball spillere
  • Vi skyder kun med kvalitetskugler. Procaps Inc.
  • Du spiller 2 timer paintball på lukket hold

Vi har siden 1992 haft Paintball som vores kerneområde og kan derfor tilbyde dig en helt unik oplevelse med paintball. Vi sørger for du får en super intens oplevelse, hvor du kommer igennem min. 4 forskellige baner, og de fleste gange, når du alle 7 baner. Vi når gennemsnitlig 15 spil på 2 timer, så der fuld smæk på aftrækkeren og adrenalinen i Kongelunden. – Paintball København, fuld valuta for pengene Alle vores 7 baner er specielt designede og udvilklet til at du skal få den optimale paintball oplevelse når du besøger os i Kongelunden. Vi er det eneste udendørs paintball center i København, vi ligger kun 15 minutter fra centrum i bil og 30 minutter i Bus (10 minutter fra Fields i Bus). – Paintball København, tæt på dig. Du kan spille paintball i din egen lukkede gruppe, hvor det kun er jer der er på paintball banerne eller du kan vælge at spille paintball mod andre ligesindede på vores opsamlingshold, som kører hver lørdag i sommerhalvåret. Hvis du vælger at spille mod andre, er der ikke noget minimums antal spillere. – Paintball København, ligemeget hvor mange I er.
Lav forespørgsel Bestil online

* lukket hold, betyder man har banen for sig selv. Man kan på lørdage i Sommerhalvåret, spille på åbent hold. Dvs. man spiller mod andre hold og der ikke er noget min. antal.

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved at bruge websitet accepterer du dette. Læs mere her.