Få en actionfyldt blå mandag - For både drenge og piger

Vi sørger for at give alle en på opleveren - En dag I ikke vil glemme!

Kom ud og hold jeres blå mandag hos Shoot To Thrill

Vælg mellem lasergames eller flere forskellige aktiviteter

  • Vælg mellem mange forskellige typer spil og aktiviteter
  • I prøver vores 7 unikke baner
  • Alle våbnene er udstyret med reddot-sigte
  • Ram præcist på op til 150 meter
  • Følg din statistik på et lille display på dit våben
  • I spiller 2 timer lasergames på lukket hold

Få en actionfyldt blå mandag med masser af frisk luft, motion og spænding. Prøv Battlefield Live Lasergames der foregår på 7 udendørs baner i Kongelunden. Alle baner er opbygget som forskellige kamp-arenaer.

Vores professionelle instruktører følger kampene nøje og styrer spillene via en kontrolenhed. Vi sørger for, at alle har en god og medrivende oplevelse på deres blå mandag.

Vores laservåben er de højst udviklede på markedet. De er træfsikre på op til 150 meters afstand, og man kan bl.a. læse antal hits, genoplivninger, eller hvor mange gange man selv er blevet ramt, via et display på våbnet.

Der er brunch på dagen fra kr. 49,- pr. person.

Lav forespørgsel Bestil online
Prøv også vores sjove aktiviteter til jeres blå mandag, hvor du kan prøve kræfter med sumobrydning, rodeotyr, human football, bueskydning og meget mere.
Vi har tilbud, køb 3 aktiviteter og betal kun for 2 eller køb 5 aktiviteter og betalt kun for 3 (de billigste gratis, gælder også Lasergame)

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved at bruge websitet accepterer du dette. Læs mere her.